Navulkaarsen

refill kaarsen

Refills of navulkaarsen.

Wij zijn er groot mee geworden.

Toen kaarsenvoordehoreca.nl net was opgericht, kwam fabrikant Q-lights met het verzoek of we een nieuw product bij onze klanten wilden introduceren: De refill.
Een kaarsje in een doorzichtige kunststof cup met maar liefst 24 branduren! Een hele verbetering in vergelijking met waxinelichtjes die destijds veel werden gebrand.
De rest is geschiedenis. In korte tijd is deze kaars dé standaard geworden in de Nederlandse horeca. Deze populairiteit komt mede door de diverse kleuren en verschillende houders die er verkrijgbaar zijn, waarvan de vierkante geribbelde één van de bekendste is.
Als productspecialist hebben wij vele horecabedrijven mogen voorzien van refills.
Ook hebben we refills van ons eigen voordelige huismerk. Deze navulkaarsen zijn kwalitatief gelijk aan de A-merken, maar wel zo’n 10% goedkoper.

Bolsius ReLight.

Keuze uit elf kleuren. Allemaal op voorraad.

De eerste jaren verkochten wij uitsluitend ‘Q-lights original refills’ transparant in dozen van 60 stuks.
Later kwamen er steeds meer kleuren beschikbaar en kwamen ook andere fabrikanten met refills en houders.
Bolsius kwam met de ReLight-serie. Een assortiment van hoogwaardige glazen houders en diverse kleuren navullingen van de vertrouwde Bolsius kwaliteit.
Ook kwam Bolsius met de eerste refill kaarenhouders voor buiten. De Outdoor en Lantern. Ideaal voor op het terras!
Omdat Kaarsen voor de horeca altijd op zoek is naar de beste prijs/kwaliteit verhouding voor onze klanten, bieden we nu Bolsius refills aan voor dezelfde prijs als we voorheen Q-lights verkochten.
Kies de kleur die bij u past

ReLight moods.

Trendy variant voor een persoonlijke touch.

Bolsius Professional blijft innoveren en komt met navullingen uit de ‘Moods’-serie. Dit zijn refills met een print op de cup. Mede door transparante effecten, geeft dit een heel eigen uitstraling.
Het effect wordt versterkt door de refills te gebruiken in de speciale ‘Moods’-houder, maar ook in andere houders of windlichten zijn deze kaarsen zeker een eyecatcher.
Uiteraard zijn ook de Relight moods refills uit voorraad leverbaar bij Kaarsenvoordehoreca.nl
Welk design past in uw zaak?

Navulkaarsen favorieten