Betaalmethodes

iDeal (NL)

iDEAL is in Nederland de meest gebruikte en veilige betaalmethode voor online betalingen.  Tijdens het iDEAL-betaalproces kiest u uw eigen bank. Als de betaling is geslaagd, nemen we uw order direct in behandeling.

Bancontact, KBC/CBC of Belfius Direct (BE)

U kunt vanuit België veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internet-betaalomgeving van uw eigen bank. Als de betaling is geslaagd, nemen we uw order direct in behandeling.

Creditcard

Wij accepteren alle VISA, Mastercard, Maestro en American Express creditcards. We rekenen geen transactiekosten voor creditcardbetalingen. Zodra de betaling geautoriseerd is nemen we uw order in behandeling. Meestal worden de gegevens binnen enkele minuten geverifieerd, in een enkel geval kan hier maximaal één dag overheen gaan.

Paypal

Met PayPal betaalt u veilig en gemakkelijk. Uw bestelling is binnen een paar seconden betaald. Als de betaling is geslaagd, nemen we uw order direct in behandeling.

Vooruitbetaling per bank

Wanneer u niet online wilt afrekenen, kiest u voor ‘vooruitbetaling per bank’. We sturen u vervolgens de betaalgegevens per e-mail zodat u het verschuldigde bedrag naar ons kunt overmaken. Uw bestelling wordt in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Door de tijd die het overschrijven van het bedrag kost, kan het één of meerdere dagen kosten om uw bestelling te verwerken

Contant betalen bij afhalen

Als u de bestelling komt afhalen bij ons magazijn in Ouderkerk a/d IJssel, kunt u ook contant betalen. Neem svp het bedrag gepast mee. We hebben geen wisselgeld beschikbaar. Het is ook niet mogelijk om bij ons te pinnen.